Саксийни Растения

Покажи:
Ред:
Бонсай е изкуството да се отглеждат умалени копия на дървета и храсти , които се срещат естествено в природата. Този бонсай е с височина между 30 см и 40 см. ..
50,00 лв.
 Цветовете на цикламата могат да са  бяло, червено и различни нюанси на розовото. В цената е включена подходяща керамична кашпа избрана от нашите флористи. Цветето е с височина 25см. ..
34,00 лв.
Азалията е прекрасно цъфтящо растение с нежни розови, бели или червени цветове. В цената е включена подходяща керамична кашпа избрана с вкус от нашите флористи. С височина между 25 см и 35 см. ..
30,00 лв.
Аранжирана керамична кашпа с 3 лукувици зюмбюл, те могат да бъдат различни цветове лилаво, синьо, бяло или розово. ..
25,00 лв.
Кошница с 3 различни цветове цикламата, могат да са в бяло, червено и различни нюанси на розовото. ..
59,00 лв.
Драцената е издръжливо растение, приличащо на палмите. То е с височина 60 см. В цената е включена подходяща керамична кашпа избрана с вкус от нашите флористи. ..
27,00 лв.
3 големи орхидеи фаленопсис в подходящ съд избран от нашите флористи. Композицията е с височина 60 см. ..
130,00 лв.
Кошница с 5 различни видове зелени и цъфтящи растения. Растенията могат да са спатифилиум, дрецена, юка, брашлян или други по избор на нашите флористи. ..
55,00 лв.
Спатифилумът е красиво стайно растение с бели цветове. В цената е включена подходяща керамична кашпа избрана от нашите флористи. ..
24,00 лв.
Теменужка (Senpolia)  различни цветове – бяло, розово, пурпурно синьо, виолетово и др. В цената е включена подходяща керамична кашпа избрана от нашите флористи. ..
20,00 лв.
Орхидея Фалаенопис е изумително красива, трайна, и лесна за отглеждане в домашни условия, в различни цветни вариации. В цената е включена подходяща керамична кашпа избрана с вкус от нашите флористи. С височина между 40см и 60 см. ..
50,00 лв.
Орхидея Фалаенопис е изумително красива, трайна, и лесна за отглеждане в домашни условия, в различни цветни вариации. В цената е включена подходяща керамична кашпа избрана с вкус от нашите флористи. С височина между 40см и 60 см. ..
50,00 лв.
Кошница с 5 различни цветове иглики, могат да са в бяло, червено, синьо,  жълто, оранжево и различни нюанси на розовото избрани от нашите флористи. ..
50,00 лв.
Хризантемата е едно от най-популярните и предпочитани саксийни цветя с голяма разновидност в багрите им. В цената е включена подходяща керамична кашпа избрана с вкус от нашите аранжори. С височина 25 см. ..
19,00 лв.
Родината на това великолепно декоративно растение са Филипините. То е с височина 70 см. В цената е включена подходяща керамична кашпа избрана с вкус от нашите аранжори. ..
50,00 лв.
Бонсай фикус женшен от тропическите райони на вечнозелените дървета. Растението не изисква специални грижи и е доста подходящ за дома. В цената е включена подходяща керамична кашпа избрана от нашите флористи. ..
105,00 лв.