Сватбени букети

Покажи:
Ред:
Бял лилиум, орнитогалум, бели мини рози и спатифилиум. Този букет е аранжиран с различни цветя и листа като омотана топка в горната си част и с други падащи надолу. ..
120,00 лв.
Кръгло топче изпълнено с голям брой спрей рози. Този вид булченски букети е много идеен и лесен за носене с помощта на елегантна панделка. ..
110,00 лв.
Орхидея (цимбидиум), рози Версилия и орнитогалум. Това е комбинацията за падащ булченски букет с разнообразие от цветя и елегантен стил. ..
110,00 лв.
Рози Вивалди заобиколени от деликатно подреден гипсофил. Розовият цвят на тези изящни рози е придружен в аранжирането ц нежността на гипсофила. ..
105,00 лв.
Бели лилиуми, рози Вендела и гипсофил. Нежност с меки нюанси, елегантност с изискан стил, този булченски букет е падащ воал от красота. ..
110,00 лв.
Рози Вендела и синя хризантема. Бяло и синьо комбинация която ще накара погледите да не се отделят от Вас. Аранжирани като падащ букет това е една нестандартна идея. ..
95,00 лв.
Червени рози! Класически кръгъл булченски букет придружен от червеня страстен цвят на розите. ..
85,00 лв.
Бели божури на кръгла аранжировка. Този букет придава едно нежно, меко и приятно чувство. ..
85,00 лв.
Оранжав лилиум, рози Сфинкс и рози Вендела. Комбинация от цветове която придава свежест и блясък към този букет. ..
80,00 лв.
Рози Вендела заобиколени от деликатно подредени бели фрезии. Нежност която фрезията придава на един класически кръгъл булченски букет от рози. ..
100,00 лв.