Плащане

*Вашата поръчка следва да бъде заплатена преди нейната доставка. Доставките на поръчки с неполучено плащане ще бъдат отлагани до получаването му или ще бъдат отказвани от нас.

* Можете да заплатите поръчката си с един от изброените по-долу начини.

• Кредитна или дебитна карта: Поръчката Ви може да бъде заплатена онлайн с Вашата кредитна или дебитна карта Виза, Маестро, или Мастъркард, стига картата Ви да е предназначена за онлайн разплащания. Плащането се обработва в реално време и поръчката Ви може да бъде задействана веднага.

• ePay: Плащането през системата на ePay.bg е бърз и лесен начин за плащане през Интернет, като спестявате така необходимото Ви време. Приемат се кредитни или дебитни карти(Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro). Моля изберете дали ще използвате своята регистрирана карта или Микросметка в еРау. След потвърждаването на поръчката автоматично ще бъдете препратени на сайта ePay.bg, където може да извършите плащането в защитен режим.

• EasyPay: Плащане в брой на каса на Easypay. Касите могат да бъдат намерени в цялата страна – както в повечето банки, така и в големите вериги магазини. В офиса съобщавате 10-цифрения код за плащане (IDN), който получавате при поръчката. След заплащане на сумата, получаваме автоматично известие. Плащането трябва да е направено поне 3 часа преди края на интервала за доставка, който сте избрали.

• PayPal: Можете да платите поръчката си през системата на ПейПал бързо и лесно, ако имате регистриран профил там. В случай, че нямате можете да използвате своята кредитна или дебитна карта, за да осъществите плащането. Плащането се обработва в реално време и поръчката Ви може да бъде задействана веднага. Тъй като PayPal не поддържа разплащания в лева, ако изберете този тип плащане стойността на поръчката ще бъде преизчислена в евро по фиксирания курс (1 EUR = 1.95583 BGN).

• Банков превод: Поръчката си можете да заплатите с банков превод, след като изберете този начин на плащане в процеса на поръчка. След като натиснете бутона “Потвърди поръчката”, ще видите банковата ни сметка, както и инструкции за плащането.

*Обърнете внимание, че поръчката Ви следва да бъде заплатена преди нейната доставка. При поръчки за същия ден, моля изпратете ни копие от платежното нареждане, за да можем да задействаме поръчката Ви, преди да сме усвоили средствата по нея.

* Уважаеми клиенти, моля имайте предвид, че поради високите такси на банковите преводи от чужбина към България, не приемаме банкови преводи от чужбина! Запазваме си правото да не изпълняваме поръчки, платени по този начин, като сумата ще бъде върната на изпращача, след приспадане на таксите за банковите трансфери.

• Western Union: Поръчката си можете да заплатите с Western Union след като изберете този начин на плащане в процеса на поръчка. След като натиснете бутона “Потвърди поръчката”, ще видите по-нататъшни инструкции за плащането.При този начин на плащане е нужно да се свържете с нас, за да ни съобщите контролния номер на плащането, имената на платеца и държавата, в която е извършено плащането.

• Наложен платеж: С наложен платеж адресът на плащане и на доставка трябва да е един и същ. Може да платите в брой направената от Вас поръчка на куриера при доставката на избрания продукт. За потвърждение на поръчката ще Ви се обадим по телефона и едва тогава тя ще бъде изпълнена.