Доставка

*Всички доставки се извършват всеки ден в диапазона между 09:00ч. и 21:00ч. българско време.

*Датата за доставка можете да изберете в процеса на поръчка.

*Изберете час за доставката ви, в процеса на поръчка можете да изберете определен часови диапазон за доставката на поръчката Ви - между 09:00 и 12:00; между 12:00 и 15:00; между 15:00 и 18:00ч и между 18:00 и 21:00ч. Не можем да гарантираме доставка в точен час, макар че ще се съобразим максимално с желанието Ви.

*Цената за доставка за цяла софия е 4,99лв независимо дали тя е за същия ден или не. Доставката за близката околност на София е 9,99лв. За доставки в други населени места в България можете да направите един ден предварително, и с допълнителна уговорка по телефона.

*Поръчките трябва да бъдат заявени най - малко 3 часа преди часът за доставка, за да могат да бъдат изпълнени и доставени според желанието на клиента. Препоръчваме Ви да направите своята поръчка поне ден предварително, особено когато се касае за празнични дни.

*Коректната доставка на поръчката Ви зависи от коректността и пълността на данните за доставка, които предоставяте в процеса на поръчка. Магазин Цъфти не носи отговорност за неосъществена доставка, в следствие на некоректно попълнени данни.

*В случай, че получателят не се намира на адреса по време на доставката, нашите куриери ще се опитат да се свържат с него по телефона, за да уговорят удобно време и място за доставка. В случаите, когато не можем да се свържем по телефона с получателя, поръчката може да бъде оставена на роднини или съседи. В краен случай, тя ще бъде върната в магазина ни и ще бъде доставена едва, когато се свържем или с получателя или с Вас. Обърнете внимание, че всеки повторен опит за доставка се заплаща,

*Анонимност: Обърнете внимание, че нашите куриери нямат достъп до Вашите лични данни и не могат да информират получателя от кого са подаръците. Моля, запишете името си под текста за картичка, ако желаете получателят да бъде уведомен, че Вие сте организирали доставката.

* Винаги посочвайте телефон на получателя, за да можем да се свържем с него (няма да развалим изненадата, ползваме телефона само в краен случай и/или при случай на проблем с доставката.